Keresés ebben a blogban

2010. október 15., péntek

Titkosírás



Egy idézet lapul a sok jel között. Nyomtasd ki a képet. Az alsó négyzetben az x-el jelölt mezőket vágd ki. Helyezd a jelekkel telerótt táblázatra.
A jeleket tartalmazó mezők összeolvasása felülről lefelé és balról jobbra történik. A jelek , ha összerovások, akkor jobbról balra olvashatóak. Olvasd végig a 7 jeletmajd az óra mutató járásával megegyezően fordítsd el a kivágott lapot. Olvass, majd fordítsd....
Ha úgy gondolod, hogy vége a szövegnek, mert értelmes szavakat nem tudsz összeállítani, akkor küld el.
vesszők és pont, nem található a táblázatban. Ez egy igazi titkosírás. Csak ennyi könnyítést adok.A képen látható az induló állás, ebből a pozícióból kell elérned a teljes idézetet.
Írd le összerovás nélkül, de rovásírással, valamint az általad készített, összerovásokkal a fenti idézetet, mely Buddhától származik.Küld el! 5 pontos feladat.

UI:
A képen módosítottam, mert valóban maradt benne egyetlen egy hiba, valamint egy jel, mely eléggé félre olvasható volt. Így most már talán értelmesebb lesz a feladat. Bocsi az esetleges hibákért amelyeket benne szoktam hagyni. A szemem elcsúszott a sorok között az átírás során.




Share/Bookmark

4 megjegyzés:

  1. Ez jó kis feladat, köszi!
    Ám, ha javasolhatom, legyen 3 pontos.

    M i s a

    VálaszTörlés
  2. Elkezdeni sem tudom... :(

    VálaszTörlés
  3. Dehogynem! Hangzóugratást nem is nagyon mertem alkalmazni. De tudod mit? Legyen kerek 5 pont!+1 ha megmondod melyik az a regény amire gondoltam!

    VálaszTörlés
  4. Megvan, hamarosan küldöm. ;)

    VálaszTörlés

Nincs moderáció, csak nem adok esélyt az egymásról puskázásnak.

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

képregény rovással

Video bemutató 23.03.31

Videó bemutató 23.06.24

Videó bemutató 23.06.24
Megjelenített idézet Ady Endrétől

Video bemutató 23.06.17.

Video bemutató 23.06.17.
bibliai idézetek